Contactgroep Algemeen Bestuursrecht

Ontmoetingsplatform voor bestuurs- en gemeentejuristen

 

Bijeenkomst  12 april 2023

Al meer dan 25 jaar organiseert de Contactgroep Algemeen Bestuursrecht (CAB) in het voor- en najaar een studiedag voor juristen, werkzaam op algemeen-juridisch gebied bij gemeenten en andere overheden uit het hele land en adviesbureaus. Deze studiedagen worden druk bezocht en de meeste deelnemers zijn “vaste klanten”. Zodoende ontstaat een sfeer van bekendheid, netwerken, maar ook gezelligheid. Echter, voorop staat het verwerven en uitwisselen van actuele kennis. Dat is het kenmerkende DNA van de CAB: actuele en relevante kennis uitwisselen over algemeen-juridische onderwerpen. De CAB wil hét kennis- en ontmoetingsplatform zijn voor de doelgroep die hierin werkzaam is. En om de prijs hoeft u het niet te laten: die dekt alleen de kosten. 

Inhoud studiedag 

Het programma is nog niet vastgesteldDoelgroep

De studiedag is bestemd voor juristen, juridische adviseurs, administratief-juridische medewerkers bij overheden (met name gemeenten) en gespecialiseerde juridische adviesbureaus.

De studiedag is verder interessant voor leden van commissies bezwaarschriften.

Waar en wanneer? 

Datum bijeenkomst: Woensdag 12 april 2023, vanaf 10:00 uur tot 15:45 uur.

Locatie:  (onder voorbehoud) Alticollense, gelegen in Amersfoort aan de Koningin Wilhelminalaan 5 (op enkele minuten lopen van Amersfoort Centraal).